Luetus®-kuuntelun lisääminen Stream2:een

(Päivitetty: )

Tämä ohje on Stream2 Daisy-soitinta käyttävälle, jolla laite on jo ennestään käytössä. Kun haluat saada käyttöösi Luetus-kuuntelun, tilaa palvelu Näkövammaisten liitosta. Saat henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka syötät laitteeseen. Palvelu on saatavissa näkövammaiselle henkilölle.

Ennen Luetus-kuuntelun kirjautumistietojen lisäämistä laitteen pitää olla yhdistettynä wifi-yhteyteen.

Ohje langattoman verkon lisäämiseksi Daisy-soittimiin.

Näin lisäät Luetus-kuuntelun Streamiin:

  1. Paina ylhäällä keskellä olevaa pyöreää Verkkonäppäintä lyhyesti, jolloin laite siirtyy verkkokirjahyllyyn. Laite ilmoittaa jonkin kirjahyllyssä valittuna olevan kohteen, kuten Internet-radio.
  2. Paina asetusnäppäintä 7 toistuvasti lyhyesti siirtyäksesi Daisy-kirjojen verkkokuuntelun asetuksiin.
  3. Ensimmäisenä valikossa on Lisää Daisy Online-palvelu. Paina #-näppäintä ja selaa palveluntarjoajien valikkoa nuolinäppäimillä 2 tai 8. Valitse Luetus. Paina #-näppäitä.
  4. Kirjoita laitteen näppäimistöllä Luetus-kuuntelun käyttäjätunnus ja paina #-näppäintä.
  5. Kirjoita laitteen näppäimistöllä Luetus-kuuntelun salasana ja paina #-näppäintä. Laite ottaa yhteyden palvelimeen ja lisää profiilin. Tähän saattaa kulua jonkin verran aikaa.

Lisäksi kannattaa muuttaa Daisy-kirjojen verkkokuuntelun asetuksista latausmenetelmäksi automaattinen tai puoliautomaattinen, jos halutaan, että julkaisut latautuvat laitteelle verkkoyhteyden ollessa päällä. Jos hyllyssäsi on paljon tilattuja julkaisuja, manuaalinen lataustapa voi olla kätevä. Lataat vai ne julkaisut, jotka sillä hetkellä haluat kuunneltavaksi.

Merkit syötetään numeronäppäimistöllä painamalla näppäintä, kunnes oikea kirjain löytyy. Esimerkiksi: 2-näppäimen yksi painallus antaa pienen a-kirjaimen, kaksi painallusta pienen b-kirjaimen jne.:

1 = 1, piste, pilkku,?, viiva, /, :, ;, heittomerkki, ”, \, <, >, [, ].

2 = a, b, c, 2, ä, å

3 = d, e, f, 3

4 = g, h, i, 4

5 = j, k, l, 5

6 = m, n, o, 6, ö

7 = p, q, r, s, 7

8 = t, u, v, 8

9 = w, x, y, z, 9

0 = välilyönti, 0, !, @, #, $, %, ^, &, *, (, ), _, +, =, £, €, yen.

Kelaus taakse -näppäin = edellisen merkin peruutus.

Kirjanmerkkinäppäin vaihtaa pienten ja isojen kirjaimien ja numeroiden syötön välillä.

Merkki vahvistetaan automaattisesti ja laite toistaa merkin. Kuulet kirjoittamasi tekstin painamalla Kelaus eteen -näppäintä.

Jos syötit käyttäjätunnuksen tai salasanan väärin, poista Daisy-kirjojen verkkokuuntelun asetus ja syötä tiedot uudestaan.

Artikkeli päättyy