Podcastit Victor Reader Stream 2:lla

(Päivitetty: )

Victor Reader Streamillä voi kuunnella myös Podcasteja. Podcasteina julkaistaan erilaisia äänitteitä, kuten Ylen tai Näkövammaisten liiton Podcastit.

Löydät Podcastit omasta kirjahyllystään, kun olet siirtynyt verkkokirjaluetteloihin. Podcastien lataamista varten laitteen pitää olla yhteydessä langattomaan verkkoon ja lentotilan pois käytöstä. Kuitenkin aiemmin ladattujen podcastien kuuntelu on mahdollista myös ilman verkkoyhteyttä.
Ohje langattoman verkon syöttämiseen Streamiin on laitteen käyttöohjeessa  linkki avautuu uuteen ikkunaan .

Podcast-kirjahyllyssä on ensimmäisenä vaihtoehto lisää podcast-syöte. Kun painat tämän kohdalla Vahvista-näppäintä, kertoo laite: sanahaku. Vahvistamisen jälkeen voit etsiä podcastia hakusanoilla. Kirjoittaminen tehdään numeronäppäimistön avulla. Kun olet kirjoittanut hakusanan, haku aloitetaan Vahvista-näppäimellä. Hakutuloksia pääset selaamaan numeronäppäimillä 4 ja 6.

Jos painat jonkin podcastin kohdalla vahvista-näppäintä, sinut lisätään tämän podcastin tilaajaksi. Jatkossa Stream lataa automaattisesti podcastin uudet jaksot niiden ilmestyttyä.

Tilatut Podcast-syötteet löytyvät podcastit-kirjahyllystä ja niitä selataan näppäimillä 4 ja 6. Kuulet syötteen kohdalla aina nimen sekä tiedon mahdollisista uusista jaksoista. Kun avaat jonkin syötteen Vahvista-näppäimellä, saat listan ladatuista jaksoista. Listan alusta löydät kohdan tuo lisää jaksoja. Jos painat tämän kohdalla vahvista-näppäintä, saat listan kaikista kyseisen podcastin jaksoista. Voit selata listaa näppäimillä 4 ja 6. Näppäimellä 5 pystyt kuuntelemaan jakson tarkemman kuvauksen. Vahvista-näppäimellä jakso lisätään latausjonoon. Jos jonossa on paljon latauksia, jakson latautuminen saattaa kestää kauan, koska Stream lataa jaksot yksi kerrallaan.

Kun haluat kuunnella ladattuja Podcast-jaksoja, valitse haluamasi podcast-syöte kirjahyllystä ja avaa se Vahvista-näppäimellä. Siirry jaksojen välillä näppäimillä 4 ja 6 ja aloita toisto Toista/pysäytä-näppäimellä. Jakson saat poistettua näppäimellä 3.

Podcastien kuuntelun aikana ovat käytettävissä kaikki samat toiminnot kuin muussakin sisällössä kuten kelaaminen, kuuntelunopeuden säätö jne.

Koska Streamin sisäinen muisti on melko pieni, laite poistaa podcastien vanhoja jaksoja automaattisesti sitä mukaa, kun uusia ilmestyy. Jos tiedät, että haluat mahdollisesti palata johonkin aikaisempaan jaksoon myöhemmin, kannattaa sen automaattinen poisto estää. Tämä toiminto löytyy painamalla jakson kohdalla kaksi kertaa näppäintä 3 ja sen jälkeen Vahvista-näppäintä.

Jaksoja voi siirtää muistikortille. Tämä valinta löytyy jokaisen jakson kohdalta näppäimellä 3.

Artikkeli päättyy